Zonneboiler kant en klaar

vanaf € 4.835,00


Beschrijving

De PreFab (O’So Easy) is het slimste nieuwtje op de markt van zon-thermische installaties. Waar bij standaard zonneboilers de benodigde componenten zich zichtbaar rondom de boiler bevinden, zijn deze bij de PreFab (O’So Easy) reeds geïntegreerd in het boilervat. Dit betekent onzichtbaar vanaf de buitenkant, maar krachtig vanuit de binnenkant. De PreFab (O’So Easy) heeft een RVS boiler en behoeft geen jaarlijks controle ter behoud van de emaille-laag. Waar reguliere zonneboilers zo’n tientallen aansluitingen hebben, behoeft de PreFab (O’So Easy) maar vier!


De PreFab (O’SO Easy) is een RVS boilervat met alle losse componenten reeds geprefabt op de boiler. Onder het deksel van de boiler bevinden zich de expansievaten, de servicekranen, de solarpomp en de temperatuurverschilregelaar.


Daarnaast is de PreFab (O’SO Easy) standaard voorzien van een elektrisch element met antilegionella regeling. Hiermee kan het systeem dus als solo tapwatervoorziening gebruikt worden. Doordat de losse componenten reeds ingebouwd zijn, scheelt het niet alleen aanzienlijk in montagetijd, het ziet er ook nog eens veel fraaier uit!