Waterontharder Noa Watersoft

vanaf € 990,00

incl. btw

Beschrijving

De NOA Soft Ceramic Premium ontharder is een eersteklas waterontharder vervaardigd uit de meest duurzame materialen. Met zijn uitzonderlijk sterke constructie en keramisch binnenwerk biedt deze ontharder niet alleen optimale prestaties, maar minimaliseert het ook slijtage, wat resulteert in een vrijwel onderhoudsarme ervaring. Jaarlijks volstaat het om de juiste hoeveelheid harscleaner te gebruiken voor een verfrissende onderhoudsronde, waardoor het apparaat in topconditie blijft.


Het moderne LCD-scherm maakt de bediening van de NOA Soft Ceramic Premium eenvoudig en intuïtief. Met deze waterontharder haal je niet alleen een efficiënt en gebruiksvriendelijk apparaat in huis, maar ook een waterontharder met minimale inspanning voor onderhoud. Bovendien wordt het geleverd met een indrukwekkende 10 jaar mechanische garantie, waardoor je verzekerd bent over de duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn.


De NOA Soft Ceramic Premium biedt een scala aan functies en voordelen, waaronder:

- Hoge doorstroomcapaciteit van 2m3/h, wat zorgt voor een efficiënte en snelle waterontharding.

- Eenvoudige bediening via het heldere lcd-scherm, waarmee je de instellingen moeiteloos kunt aanpassen naar jouw voorkeur.

- Volledig automatische werking dankzij tijds- en volumesturing, wat een handsfree en probleemloze ervaring garandeert.

- Standaard 10 jaar garantie op de mechanische onderdelen, waarmee de betrouwbaarheid op lange termijn wordt gewaarborgd.

- Inclusief standaard bypass, 2 meter pekelslang en stuurklep die zowel tijdsgestuurd als (uitgesteld) volumegestuurd instelbaar is.

- De harscilinder is voorzien van premium monoharsen voor optimale prestaties en duurzaamheid.

- Beschikbaar met zowel een klein (25L) als groot (70L) zoutvat, zodat je kunt kiezen op basis van je behoeften en beschikbare ruimte.

- Hard water blijft beschikbaar tijdens de regeneratie, waardoor je altijd toegang hebt tot water.

- Volledig instelbare regeneratiecycli voor maximale flexibiliteit en efficiëntie.

- Wordt geleverd met een standaard condenshoes voor extra bescherming tegen omgevingsinvloeden.


De NOA Soft Ceramic Premium waterontharder is zeer gemakkelijk zelf te installeren door de uitgebreide Nederlandse handleiding.

Voor installatie adviseren wij gebruik te maken van onze speciale sets waar alle juiste materialen reeds voor u zijn geselecteerd:

Installatieset

Afvoerset

Opstartset


Met de NOA Soft Ceramic Premium waterontharder haal je niet alleen een hoogwaardig product in huis, maar investeer je ook in gemak, betrouwbaarheid en langdurige prestaties. Wat wens je nog meer?