Harscleaner

€ 21,95
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

NOA Resclean is een speciaal ontwikkelde harscleaner die geschikt is voor alle NOA-ontharders.

Resclean is gemaakt van de juiste verhouding fosforzuur conserveermiddelen en kleurstof die gezamenlijk ervoor zorgen dat de ontharder gereinigd en ontsmet wordt.

De gebruikelijke regeneraties spoelt bij elke spoeling alle aangetrokken kalkdeeltjes weer van de harskorrels, maar overige stoffen kunnen zich langzamerhand opstapelen en voor een verminderde werking van de ontharder zorgen. Met het gebruik van een harscleaner voor de waterontharder zorg in feite voor het onderhoud van jouw waterontharder. Met Resclean zorg je ervoor dat het harsbed in uitstekende conditie blijft, aantastingsresten in de cilinder en stuurklep worden verwijderd, mogelijke nare geurtjes verleden tijd zijn en het harsbed ook nog is volledig gedesinfecteerd wordt.


Dosering

  • 10L harsinhoud ontharder – 100 ml (1/3e inhoud)
  • 15L harsinhoud ontharder – 150 ml (1/2e inhoud)
  • 20L harsinhoud ontharder – 200 ml (2/3e inhoud)
  • 30L harsinhoud ontharder – 250 m (1/1 inhoud)


Wordt er normaal leidingwater gebruikt, dan is ons advies om één keer per jaar NOA Resclean te gebruiken voor het onderhoud van jouw waterontharder.

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van eigen bronwater of overige waterbron, dan is een halfjaarlijkse desinfectie van het hars zeer gewenst.