EcoMatch Slimline waterontharder Bi-block

vanaf € 2.110,00


Beschrijving

Slimline waterontharders zijn de keuze voor iedereen die constante prestaties eist van een ‘no-nonsense’ waterontharder van topkwaliteit.

Omdat Slimline waterontharders leverbaar zijn in de vorm van een compacte cabinet uitvoering maar ook in de (handige) bi-block uitvoering zijn ze ook uitstekend geschikt voor plaatsing in lastige ruimtes.


Zorgenloos gebruik en superstil

De grootste verdienste van Slimline waterontharders is dat u vergeet dat u er een heeft. Ze zijn superstil en leveren liefst tot 40 jaar aan constante prestaties. In combinatie met een gunstig zoutverbruik is er geen betere allrounder in de markt dan de waterontharders van Slimline.


U kunt kiezen uit 2 varianten. De cabinet uitvoering en de bi-block uitvoering. In totaal zijn er 9 uitvoeringen leverbaar zodat wij de oplossing kunnen bieden die bij uw unieke persoonlijke situatie past.


De cabinetuitvoeringen zijn compact en kunnen hierdoor op vrijwel elke plek in huis geïnstalleerd worden. De bi-block uitvoeringen zijn ideaal voor lage ruimtes, zoals bijvoorbeeld de kruipruimte onder uw huis.