Optimaal comfort en gezondheid met de beste waterontharder

Water is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven, maar de aanwezigheid van het harde water in de provincie Zeeland kan onopgemerkte problemen veroorzaken in huishoudens en bedrijven. Gelukkig bieden waterontharders een doeltreffende oplossing om deze zorgen aan te pakken en te zorgen voor een soepele werking van huishoudelijke apparaten, een langere levensduur van leidingen en een verbeterde kwaliteit van het water.

Wat is nou eigenlijk een waterontharder?

Een waterontharder is een apparaat dat is ontworpen om de mineralen die hardheid in water veroorzaken, zoals calcium en magnesium, te verwijderen. Dit proces, bekend als ionenwisseling, resulteert in zacht water dat niet alleen gunstig is voor apparaten en leidingen, maar ook voor de huid en het haar.


Voordelen van Waterontharders:

1. Verlengde levensduur van apparaten:

Hard water kan leiden tot kalkaanslag in huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, vaatwassers en boilers. Door het gebruik van een waterontharder wordt de opbouw van kalk verminderd, waardoor de levensduur van apparaten wordt verlengd.

2. Energiebesparing:

Zacht water bevordert een efficiëntere werking van verwarmingselementen, wat resulteert in lagere energiekosten.

3. Huid- en Haarverzorging:

Zacht water is vriendelijker voor de huid en het haar, omdat het minder resten achterlaat en zorgt voor een zachtere, meer hydraterende douche- en badervaring.

4. Milieuvriendelijk:

Het verminderen van de kalkaanslag vermindert niet alleen het energieverbruik, maar vermindert ook de behoefte aan agressieve reinigingsmiddelen, wat gunstig is voor het milieu.


Waterontharder met losse cilinder en zoutvat, ideaal voor in meterkasten doordat deze op verschillende hoogte geïnstalleerd kunnen worden.

Cabine waterontharder alles in 1, zowel de cilinder als het zoutvat en alles bedienbaar middels touch-screen. met keramische kleppen en hoogwaardige sturing

Een lust voor het oog! De Judo i-soft Pro brengt design en techniek tot een hoger niveau! Duitse kwaliteit en innovatie, leert je gebruik en stopt water bij lekkage.


Hoe Kies je de Juiste Waterontharder?

Bij het kiezen van een waterontharder is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de waterhardheid in Zeeland, de waterbehoefte van uw huishouden en de grootte van het apparaat. Ons deskundig team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de meest geschikte oplossing voor uw behoeften. Investeer vandaag nog in de gezondheid van uw huishouden en de levensduur van uw apparaten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze hoogwaardige waterontharders en ontdek de voordelen van zacht water voor uw dagelijks leven. Een leven zonder zorgen begint bij de juiste waterkwaliteit.


Werking waterontharder

Waterontharders zijn er in verschillende soorten, de magnetische versie, een die alleen op waterkracht werkt en een elektrische. Enduron heeft gekozen voor een waterontharder met een elektrische sturing.

De reden hiervoor is, is dat de waterontharder hierdoor het meest efficiënt werkt en niet onnodig veel spoelt. Ook hebben onze waterontharders een vakantiefunctie zodat tijdens lange afwezigheid de mogelijke groei van legionella wordt tegengegaan.Optionele installatieservice:

Alhoewel onze waterontharder goed zelf te installeren zijn vanwege de uitgebreide Nederlandse handleiding kunt u er ook voor kiezen om de waterontharder te laten installeren door één van onze medewerkers.

Onze toegewijde monteurs hebben uitgebreide ervaring in het plaatsen van waterontharders en zorgen ervoor dat het systeem perfect wordt geïntegreerd met jouw bestaande leidingen. Vanaf het eerste contact tot de laatste draai van de moersleutel, behandelen wij elke installatie met de hoogste zorg en precisie.

Wat kun je verwachten van onze installatieservice?

1. Deskundig Advies:

Onze experts evalueren jouw specifieke behoeften en adviseren je over het meest geschikte wateronthardingssysteem voor jouw huishouden.

2. Aangepaste Installatie:

Onze monteurs passen de installatie aan op basis van jouw huisindeling en zorgen voor een naadloze integratie met jouw bestaande leidingwerk.

3. Grondige Controle:

Na installatie voeren we uitgebreide controles uit om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal werkt en aan de hoogste normen voldoet.

4. Duidelijke Uitleg:

We nemen de tijd om je te laten zien hoe je jouw nieuwe waterontharder optimaal kunt gebruiken, zodat je meteen kunt genieten van de voordelen van zacht water.


Collectiviteitskorting

Koopt u met buren, familie of vrienden samen tegelijkertijd een waterontharder? Profiteer dan van onze stapelkorting! Elk huis is 1% extra korting voor iedereen!

Neem contact met ons op en profiteer samen!


Kortom, op zoek naar een waterontharder? Bestel direct in onze webshop of neem contact met ons op!