Optimaliseer het comfort voor uw gasten met efficiënt warm water

Als eigenaar van een hotel of camping begrijp je het belang van comfort voor jullie gasten. Niets is zo geruststellend als de wetenschap dat warm water altijd beschikbaar is, wat een essentieel onderdeel vormt van een aangenaam verblijf. Bij Enduron begrijpen we de behoefte aan comfort zonder dat dit ten koste gaat van de cashflow.

Tot 90% minder gas!

Samen met onze partners bieden we een oplossing die niet alleen warm water levert, maar ook aanzienlijke besparingen oplevert op de gasrekening. Onze systemen maken slim gebruik van verschillende warmtebronnen, wat resulteert in een efficiënt en kosteneffectief warmwatersysteem.

Met de energiebesparende recreatie oplossingen van Enduron dalen de vaste energielasten fors. De boiler is slim ontworpen om de gehele dag door zonnewarmte te bufferen en deze ten alle tijde kan worden aangesproken. Tijdens piekverbruik zorgt de gasgestookte ketel welke is gemonteerd op het systeem ervoor dat warm water garandeert is. Door deze geavanceerde technologieën te combineren, kunnen we een aanzienlijke hoeveelheid warm sanitair water leveren met een minimaal gasverbruik.

Het combineren van systemen is een extra stap naar besparing. Door zonnecollectoren te integreren met de Recreatie boiler, kunt u profiteren van zonnewarmte en alleen overschakelen naar gas wanneer dat echt nodig is.

Wat betreft besparingen, de cijfers spreken voor zich. Afhankelijk van uw bestaande installatie kunt u jaarlijks tussen de 45% en 90% besparen op uw energieverbruik. Dit vertaalt zich rechtstreeks naar duizenden euro's aan besparingen op jaarbasis, wat een significante impact heeft op uw cashflow en winst.

Veiligheid en regeling zijn vanzelfsprekend bij ons. Onze systemen voldoen aan strenge normen en zijn uitgerust met geavanceerde regelsystemen om temperaturen te bewaken en te loggen.

Met de Recreatieboiler hoeft u niet het hele boilervat op temperatuur te houden wanneer er slechts een beperkte warmwaterbehoefte is, wat vooral buiten het hoogseizoen voordelig is. Dit resulteert in aanzienlijk lagere energiekosten en een efficiënter gebruik van middelen.


Slimme Boiler

Door gebruik te maken van een inventief systeem van boiler en verwarmer icm de eventuele ringleiding wordt het water verwarmd en opgeslagen voor de momenten dat het nodig is. Want waarom zou je het hele vat op temperatuur houden als het laagseizoen is?

Hygiëne

Als ondernemer ben je gebonden aan strenge wet en regelgeving omtrent milieu en hygiëne. Dit brengt aanzienlijke kosten met zich mee, waaronder de energiekosten. De FlexHeat voldoet aan de NEN 1006 normering, Waterwerkbladen en de ISSO publicaties 55.1 en 55.2 (legionellabestrijding)

Hoe werkt de besparing?

Met de energiebesparende boiler bespaar je fors op energiekosten. Dit komt omdat deze slim inspeelt op piekverbruiken. Door in de maximaal geïsoleerde boilers zonnewarmte te bufferen wordt er met een gering gasverbruik op bepaalde tijden een grote hoeveelheid warm sanitair water geleverd. Door de circulatieleiding te integreren in de boiler zal de microprocessor de gehele installatie op thermische desinfectie (legionella) controleren. Deze microprocessor legt dit vast in het geheugen.

Hoeveel kunt u besparen? 

De besparing varieert tussen de 45% en 90% op uw energieverbruik. Pak uw jaarrekening erbij en reken uit! Afhankelijk van de grootte van uw warmwaterbehoefte kunt u een besparing van duizenden euro’s op jaarbasis behalen

Beveiliging en regeling 

Standaard is het warmwatersysteem voorzien van een regeling die het loggen en monitoren van temperaturen mogelijk maakt. Hierdoor wordt voldaan aan de legionellawetgeving, meer info. Doordat de recreatieboiler de temperaturen opslaat in het geheugen kunt u deze simpel uitlezen zonder steeds weer alles handmatig na te lopen.

Kies voor hoog rendement met Enduron. Met onze Recreatieboiler bent u verzekerd van een energiezuinige oplossing die voldoet aan al uw warmwaterbehoeften. Waarom genoegen nemen met minder als u kunt profiteren van maximaal comfort tegen minimale kosten?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.