Optimaliseer het comfort voor uw gasten met efficiënt warm water

Als eigenaar van een hotel of camping begrijpt u het belang van comfort voor uw gasten. Niets is zo geruststellend als de wetenschap dat warm water direct beschikbaar is, wat een essentieel onderdeel vormt van een aangenaam verblijf. Bij Enduron begrijpen we uw behoefte aan comfort zonder dat dit ten koste gaat van uw budget.

Samen met onze partners bieden we een oplossing die niet alleen warm water levert, maar ook aanzienlijke besparingen oplevert op uw gasrekening. Onze systemen maken slim gebruik van verschillende warmtebronnen, wat resulteert in een efficiënt en kosteneffectief warmwatersysteem.

Als ondernemer bent u zich bewust van de vele regelgevingen waaraan u moet voldoen, vooral op het gebied van milieu en hygiëne. Deze regelgeving brengt aanzienlijke kosten met zich mee, met energiekosten als een voortdurende zorg. Daarom is het beheersen van deze kosten van vitaal belang. Energie blijft immers een toenemende kostenpost, maar het verminderen van energieverbruik kan aanzienlijke financiële voordelen opleveren.

Hoe kunt u besparen? Met de energiebesparende recreatie oplossingen van Enduron kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten. De boiler is slim ontworpen om piekverbruiken aan te pakken en maakt gebruik van zonnewarmte om warm water te produceren. Door deze geavanceerde technologieën te combineren, kunnen we een aanzienlijke hoeveelheid warm sanitair water leveren met een minimaal gasverbruik.

Het combineren van systemen is een extra stap naar besparing. Door zonnecollectoren te integreren met de Recreatie boiler, kunt u profiteren van zonnewarmte en alleen overschakelen naar gas wanneer dat nodig is.

Wat betreft besparingen, de cijfers spreken voor zich. Afhankelijk van uw bestaande installatie kunt u jaarlijks tussen de 45% en 90% besparen op uw energieverbruik. Dit vertaalt zich rechtstreeks naar duizenden euro's aan besparingen op jaarbasis, wat een significante impact heeft op uw bottom line.

Veiligheid en regeling zijn vanzelfsprekend bij ons. Onze systemen voldoen aan strenge normen en zijn uitgerust met geavanceerde regelsystemen om temperaturen te bewaken en te loggen.

Met de Recreatieboiler hoeft u niet het hele boilervat op temperatuur te houden wanneer er slechts een beperkte warmwaterbehoefte is, wat vooral buiten het hoogseizoen voordelig is. Dit resulteert in aanzienlijk lagere energiekosten en een efficiënter gebruik van middelen.

Slimme Boiler

Door gebruik te maken van een inventief systeem van boiler en verwarmer icm de ringleiding wordt het water verwarmd en opgeslagen voor de momenten dat het nodig is. Want waarom zou u het hele vat op temperatuur houden als het laagseizoen is?

Hygiëne

Als ondernemer bent u gebonden aan strenge wet en regelgeving omtrent milieu en hygiëne. Dit brengt aanzienlijke kosten met zich mee, waaronder de energiekosten. De FlexHeat voldoet aan de NEN 1006 normering, Waterwerkbladen en de ISSO publicaties 55.1 en 55.2 (legionellabestrijding)

Hoe werkt de besparing?

Met de energiebesparende boiler bespaart u fors op uw energiekosten. Dit komt omdat deze slimme slim inspeelt op piekverbruiken. Door in de maximaal geïsoleerde boilers zonnewarmte te bufferen wordt er met een gering gasverbruik op bepaalde tijden een grote hoeveelheid warm sanitair water geleverd. Door de circulatieleiding te integreren in de boiler zal de microprocessor de gehele installatie op thermische desinfectie (legionella) controleren. Deze microprocessor legt dit vast in het geheugen.

Hoeveel kunt u besparen? 

De besparing varieert tussen de 45% en 90% op uw energieverbruik. Pak uw jaarrekening erbij en reken uit! Afhankelijk van de grootte van uw warmwaterbehoefte kunt u een besparing van duizenden euro’s op jaarbasis behalen

Beveiliging en regeling 

Standaard is het warmwatersysteem voorzien van een regeling die het loggen en monitoren van temperaturen mogelijk maakt. deze data wordt standaard in PDF, Excel, etc verstuurd aan een door u te kiezen mailadres, wel zo makkelijk.

Kies voor hoog rendement met Enduron. Met onze Recreatieboiler bent u verzekerd van een energiezuinige oplossing die voldoet aan al uw warmwaterbehoeften. Waarom genoegen nemen met minder als u kunt profiteren van maximaal comfort tegen minimale kosten?