Onze partners

Enduron maakt gebruik van exclusief in Europa gevestigde partners.

Hierdoor kunnen wij de supplychain zo kort mogelijk houden en bent u als eindgebruiker verzekert van producenten welke voldoen aan alle richtlijnen als het gaat om duurzaamheid.


OEM Energy

Wij zijn exclusief importeur van OEM Energy. OEM Energy uit Polen kenmerkt zich door hun grote assortiment aan duurzame producten met een hoge kwaliteit. Hierdoor bent u gegarandeerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.


ReHeat

Wij vertegenwoordigen ReHeat in de regio Zeeland.

ReHeat is koploper in het duurzaam produceren van warm water. De oplossingen binnen hun productgamma variƫren van particulier tot grootverbruik zoals recreatie, zorg of agrarisch.


Air2Heat

Air2Heat is een installatiebedrijf in Zeeland welke gebruik maakt van innovatieve oplossingen op het gebied van warmtepompen. Door een zonneboiler te combineren met een warmtepomp behaald u de maximale besparing op vaste lasten voor verwarmen van water en woning.


S.W.I.T.

S.W.I.T. Installateurs is een jong installatiebedrijf gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van zonneboilers, warmtepompen en airco's. Zij staan voor deskundigheid en kwaliteit.


Fothermo

Fothermo is ontwikkelaar en fabrikant van elektrische boilers. Zij bieden de oplossing om uw warm water elektrisch op te warmen met stroom welke volledig wordt opgewekt door zonnepanelen.