Eco Match Waterontharders


Hoogwaardige kwaliteit

40 jaar garantie

Propotionele regeneratie


IQsoft waterontharders

De IQsoft is de meest verkochte en geavanceerde waterharder. Door het moderne en slimme design heeft deze een uniek compacte voetafdruk, daarnaast is de IQsoft standaard uitgerust met WiFi-technologie om zout, waterverbruik en instellingen op afstand te kunnen monitoren en wijzigen. Geen enkele ander waterontharder is zo compleet.

Alle componenten zijn verwerkt in 1 apparaat, zowel de bediening, de bewegende delen als de zoutvoorraad zijn netjes weggewerkt.


De waterontharders van Eco Match kenmerken zich door:

  • Hoogwaardige kwaliteit, volledig in Europa ontworpen en geproduceerd.
  • 40 jaar garantie, Bij juist onderhoud ben je verzekerd van de juiste service als er toch iets is.
  • Proportionele regeneratie, alleen de hars reinigen welke is verzadigd, scheelt zout en water.
  • Weinig drukverlies, het laagste drukverlies van Nederland.
  • Landelijke service voor installatie, onderhoud en garantie.
  • Compact en ingenieus design, er is voor iedere vraag een oplossing.

Slimline waterontharder

Een Slimline waterontharder is de beste keuze voor iedereen die constante prestaties eist van een waterontharder van topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Slimline waterontharders zijn levervaar in een compacte cabinet uitvoering, alles in een apparaat, en in de (handige) bi-block uitvoering, hardkern en zoutvat gescheiden.

Door de keuze uit deze 2 verschillende types past de Slimline waterontharder in bijna iedere ruimte, krappe meterkast, kruipruimte of in de trapkast, voer iedere ruimte is er een Slimline oplossing.

De Slimline is naast het het compacte design ook nog eens uitgerust met proportioneel regenereren, wat wil zeggen dat deze de hoeveelheid spoelen aanpast aan het verbruik, hierdoor wordt nooit te veel zout of onnodig veel water gebruikt.

Optioneel kan de Slimline gekoppeld worden met WiFi zodat deze net als de IQSoft op afstand kan worden gemonitord en instellingen kunnen worden aangepast.


Kortom, op zoek naar een waterontharder met topprestaties?

Zoek niet verder en bestel vandaag!