Ontdek de vernieuwde warmwatervoorziening voor jouw caravan met de baanbrekende caravanboiler.

Deze slimme innovatie herdefinieert het comfort tijdens je reizen en biedt een reeks opmerkelijke kenmerken die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop je onderweg geniet van warm water.


Met een onafhankelijke warmwatervoorziening, los van het 230V-stroomnet, brengt de caravanboiler ultieme vrijheid en flexibiliteit naar je reis. Het intelligente ontwerp maakt gebruik van energie rechtstreeks afkomstig van fotovoltaïsche modules of een batterij, waardoor je kunt genieten van warm water, waar je ook bent.

Of je nu kiest voor direct aangesloten fotovoltaïsche modules of een 12V/24V-batterij, de caravanboiler past zich aan jouw behoeften aan en zorgt ervoor dat er altijd voldoende warm water beschikbaar is. Dankzij de geïntegreerde MPP-tracker wordt de maximale fotovoltaïsche opbrengst gegarandeerd, terwijl elektrische overschotten in de ketel worden opgeslagen voor andere elektrische verbruikers met hogere prioriteit.


Met een ruime capaciteit van 10 liter biedt de caravanboiler voldoende warm water voor maximaal 25 liter gemengd douchewater, wat perfect is voor twee personen. En met een energiezuinige douchekop kun je comfortabel douchen zonder je zorgen te maken over energieverspilling.

Eenvoudig te installeren dankzij de fotovoltaïsche modules die rechtstreeks op de boiler worden aangesloten, biedt dit innovatieve systeem ook een milieuvriendelijke oplossing. Met 100% hernieuwbare en duurzame energie uit de kracht van de zon draag je actief bij aan de bescherming van het klimaat, terwijl je elke dag CO2 bespaart.

Met een eenvoudige constructie en de mogelijkheid om de boiler in het bestaande elektrische systeem van je camper in te bouwen, biedt de caravanboiler ultiem gemak en comfort. Met slechts vier schroeven bevestig je de boiler veilig aan de voertuigvloer, waardoor je moeiteloos offgrid kunt genieten van warm water, zelfs tijdens een noodstop.


Met twee digitale displays biedt de caravanboiler maximale zichtbaarheid en controle, waardoor je altijd de actuele watertemperatuur, het verwarmingsvermogen en de geleverde energiehoeveelheden kunt aflezen. En met een kabellengte van 5 meter kun je de temperatuur overal in de caravan bekijken, terwijl een kleine batterij in de ketel ervoor zorgt dat het display ook 's nachts afleesbaar is.

Met een ruime capaciteit van 10 liter biedt de caravanboiler voldoende warm water voor maximaal 25 liter gemengd douchewater, wat perfect is voor twee personen. En met een energiezuinige douchekop kun je comfortabel douchen zonder je zorgen te maken over energieverspilling.

Kortom, met de caravanboiler geniet je van ongeëvenaard comfort en gemak tijdens je volgende reis, waarbij je kunt vertrouwen op een betrouwbare en efficiënte warmwatervoorziening, ongeacht waar je avonturen je naartoe brengen.


Kies voor duurzaamheid en comfort onderweg en geniet van warm water met de caravanboiler.