PreFab Zonneboiler

De compleetste zonneboiler van Europa, met de kortste montagetijd!


Zonneboiler voor tapwater

Een goed gedimensioneerde zonneboiler kan er voor zorgen dat u tot wel 70% op uw gasverbruik voor warm water bespaart!

De O'So Easy zonneboiler is zo gemaakt dat deze naadloos aansluit op elk huishouden en binnen zeer korte termijn zelf te installeren is!


De PreFab zonneboiler (O’So Easy) markeert een revolutionaire stap voorwaarts in de wereld van zon-thermische installaties. Als het slimste nieuwtje op de markt onderscheidt deze innovatieve zonneboiler zich door zijn geavanceerde ontwerp en doordachte integratie van essentiële componenten. In tegenstelling tot standaard zonneboilers waar de benodigde componenten zichtbaar rondom de boiler zijn geplaatst, heeft de O’So Easy deze componenten al geïntegreerd in het boilervat. Dit betekent dat alle technologie onzichtbaar is vanaf de buitenkant, maar des te krachtiger vanuit de binnenkant werkt.

Het resultaat is een gestroomlijnde en esthetisch aantrekkelijke zonneboiler die geen concessies doet aan prestaties. 

De O’So Easy is voorzien van een hoogwaardige RVS boiler, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook betekent dat er geen jaarlijkse controle nodig is ter behoud van de emaille-laag. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar verzekert ook een langdurige en efficiënte werking van de zonneboiler. Wat de O’So Easy echt onderscheidt, is het minimalistische aantal aansluitingen. Terwijl reguliere zonneboilers vaak tientallen aansluitingen hebben, heeft de O’So Easy er slechts vier nodig. Deze vereenvoudiging resulteert in een snellere installatie, minder kans op lekkages en een overzichtelijke en onderhoudsarme werking. 

Kortom, met de O’So Easy haal je niet alleen een geavanceerde zonne-thermische installatie in huis, maar ook een esthetisch aantrekkelijke, duurzame en eenvoudig te onderhouden oplossing. Voor wie op zoek is naar efficiëntie zonder concessies te doen aan design, is de O’So Easy de slimme keuze voor zonnewarmte.

De PreFab zonneboiler is verkrijgbaar voor 2, 3 en 4 persoons huishoudens, met een inhoud van 150 tot 300 liter.

Zonneboilers kant en klaar