Thuis accu's

Inmiddels is terugleververgoeding de standaard geworden, maw. men wekt zelf energie op en moet hierover betalen om het aan de energiemaatschappij te mogen verkopen, eigenlijk best gek. Daarom bied Enduron thuisaccu's welke op ieder bestaand PV systeem kan worden aangesloten waardoor de energie eerst wordt gebruikt om de accu's op te laden alvorens terug te leveren, het mes snijd aan beide kanten want je gebruikt je eigen energie maximaal en betaald minimaal aan terugleververgoeding!

Onze elektrische opslagsystemen zijn voor particulier en klein zakelijk gebruik. Zowel wandmontage als modulaire systemen. De accu's worden vervaardigd met de laatste technologieën en hebben een hoge vermogensdichtheid. Er wordt gebruik gemaakt van fosfaten ipv kobalt om de milieu impact te verlagen.

V-TAC

Enduron heeft v-tac als hoofdleverancier geselecteerd voor het thuisaccu assortiment.

V-TAC is een wereldwijde speler met ruim 10 jaar ervaring in het genereren en opslaan van energie.

Door het brede assortiment van draagbare accu tot aan koppelaar accu's welke kunnen voorzien in de volledige elektriciteitsbehoefte is er altijd een oplossing welke voldoet aan de wensen en eisen.

Thuis accu's

Thuisaccu's worden exclusief verkocht via door Enduron zorgvuldig geselecteerde en gecertificeerde installateurs.

Bent u installateur en wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u consument en wilt u weten waar voor u onze dichtstbijzijnde installateur is gevestigd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden