Enduron Webshop

In onze webshop zijn alle artikelen uit ons assortiment simpel te bestellen, of het nu gaat om zout voor de waterontharder, een extra verwarmingselement of een volledige zonneboiler, als je weet wat je nodig hebt heb je binnen een paar muisklikken de bestelling geplaatst en worden de artikelen binnen 5 werkdagen thuisbezorgd.

Mocht je meer informatie willen om de juiste duurzame keuze te maken? Kijk dan zijn op onze product pagina's, hier gaan we dieper in op de producteigenschappen, of neem natuurlijk gewoon contact met ons op

Waterontharders

Water is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven, maar de aanwezigheid van hard water kan onopgemerkte problemen veroorzaken in huishoudens en bedrijven. Gelukkig bieden waterontharders een doeltreffende oplossing om deze zorgen aan te pakken en te zorgen voor een soepele werking van huishoudelijke apparaten, een langere levensduur van leidingen en een verbeterde kwaliteit van het water.

Zonneboilers

Een zonneboiler bestaat uit zonnecollectoren op het dak die zonnestraling opvangen en omzetten in warmte. Deze warmte wordt overgedragen aan een vloeistof die circuleert door het systeem. De warmte wordt vervolgens gebruikt om water te verwarmen dat wordt opgeslagen in een geïsoleerd vat, klaar voor gebruik in huishoudelijke toepassingen zoals douchen, wassen en verwarming.

Elektrische boilers

Het woord zegt het eigenlijk al, een boiler welke het water elektrisch verwarmd. De Elektrische boilers van Enduron hebben als extra dat zij de mogelijkheid hebben om volledig door zonneenergie te worden verwarmd, sterker nog je kunt ze volledig off-grid gebruiken! Door de zonnepanelen direct aan te sluiten op de boiler warmt deze alleen op als de zonnepanelen elektriciteit opwekken, duurzamer kan bijna niet!

Thuisaccu's

Inmiddels is terugleververgoeding de standaard geworden, maw. men wekt zelf energie op en moet hierover betalen om het aan de energiemaatschappij te mogen verkopen, eigenlijk best gek. Daarom bied Enduron thuisaccu's welke op ieder bestaand PV systeem kan worden aangesloten waardoor de energie eerst wordt gebruikt om de accu's op te laden alvorens terug te leveren, het mes snijd aan beide kanten want je gebruikt je eigen energie maximaal en betaald minimaal aan terugleververgoeding!

Elektrische opslagsystemen voor particulier en klein zakelijk gebruik. Zowel wandmontage als modulaire systemen. De accu's worden vervaardigd met de laatste technologieën en hebben een hoge vermogensdichtheid. Er wordt gebruik gemaakt van fosfaten ipv kobalt om de milieu impact te verlagen.

Tanks en buffers

Enduron heeft gekozen voor de tanks van OEM, wij zijn distributeur van de types CERAMIC, BLACK, HYGIENIC. Met unieke functionele en hoogwaardige eigenschappen. OEM ENERGY-tanks zijn solide en betrouwbare producten die geweldig werken met energiebesparende oplossingen voor thuis, waaronder warmtepompen en zonneboilers voor het verwarmen van warm water en centrale verwarmingsondersteuning.

De tanks en buffers van Enduron zijn leverbaar in zwart staal, geëmailleerd en RVS, hebben in inhoud van 50 tot 4.000 liter en zijn uitgevoerd met verschillende types spiraal welke er voor zorgdragen dat er een optimale warmteoverdracht plaats vind.

Salderingsboiler

De Salderingsboiler is een nieuwe en innoverende oplossing voor het reduceren van terugleververgoeding. Door de slimme meter aan te sluiten in de meterkast wordt er gedetecteerd wanneer er stroom wordt teruggeleverd. Zodra de meter het terugleveren registreert stuurt deze het verwarmingselement aan om te gaan verwarmen, dit gebeurd volledig lineair waardoor alleen de overtollige stroom wordt gebruikt. Hierdoor wordt er maximaal gebruik gemaakt van de overtollige stroom voor zelfconsumptie. Ben je ook in het bezit van thuisaccu's? Dan krijgen deze indien gewenst voorrang en worden eerst opgeladen alvorens er wordt overgegaan tot het verwarmen van het water.